Social

Un portal FAKE NEWS inchis-Proprietarul genocid.ro, Ameninta ANCOM pe retelele de socializare

Coltor Raul N. proprietarul genocid.ro este foarte revoltat pe ANCOM,deoarece asceasta institutie i-a blocat siteul.(detalii aici)
„Decizii ANCOM pentru implementarea prevederilor Decretului nr. 195 din 16 martie 2020 pentru instituirea starii de urgența pe teritoriul Romaniei
Conform atribuțiilor care îi revin prin art. 54 din din Anexa nr. 1 „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” la Decretul nr. 195 din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212 din 16.03.2020, ANCOM pune în aplicare toate solicitările Ministerului Afacerilor Interne care intră în sfera sa de competență, respectiv măsurile de înlăturare sau limitare a accesului la conţinutul ştirilor false cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire.

Deciziile adresate furnizorilor de servicii de găzduire, respectiv furnizorilor de conținut sau, după caz, furnizorilor de rețele de comunicații electronice destinate publicului, pentru restricționarea accesului utilizatorilor la astfel de conținut, sunt comunicate prin afișarea pe pagina de internet a ANCOM și, suplimentar, transmise acestora prin mijloacele de comunicare electronică.

Deciziile pentru restricționarea accesului utilizatorilor la anumite site-uri sunt comunicate furnizorilor de rețele de comunicații electronice la puncte fixe și mobile și prin intermediul aplicației prevăzute în Decizia președintelui ANCOM nr. 336/2013 privind mijloacele și modalitatea de transmitere de către furnizori a unor documente, date sau informații către Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, cu modificările și completările ulterioare. Acești furnizori sunt rugați să își verifice frecvent adresele de email atașate aplicației.
ANCOM comunică măsurile dispuse și prin toate mijloacele de comunicare la distanță identificate în mediul public (de exemplu: fax, e-mail, telefon), iar furnizorii de servicii de găzduire și furnizorii de conținut sunt rugați să își actualizeze informațiile de contact publice și să verifice frecvent mijloacele de comunicare de care dispun.” (detalii aici)

Ancom a decis sa suspende FAKE NEWS =genocid.ro

ANCOM pune în aplicare toate solicitările Ministerului Afacerilor Interne care intră în sfera sa de competență, respectiv măsurile de înlăturare sau limitare a accesului la conţinutul ştirilor false cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire.

Somatie publica !
Zdremtele aflate inca la conducerea institutiilor imi cenzureaza comentariile deoarece , ei cunosc faptul ca sunt plecat din tara de 2 zile pentru a le decide soarta !
Rezistati oameni buni … ca ii ingropam curand … sub proprile lor egouri ( ce sa zic si eu , doar nu oi’ zice pamant 😈 )

Se poate accesa versiunea site-ului genocid din diverse servere care inca il mai au in cache: https://webcache.googleusercontent.com/search…
Multumim Dragos Manea” a scris acesta pe contul sau de facebook

Prin redactii se raspandeste mesajul urmator:

Buna ziua;va rog sa creati un articol prin care sa indemnati lumea sa se constituie parte civila in plangerea penala publica initiata de trei mari romani;deoarece accesul la siteul lor a fost blocat de tiranii ce conduc tara inca din 1990,va voi trimite un link catre unul dintre initiatorii acestei initiative;acolo veti gasi linkul catre plangerea penala;va recomand sa o salvati in pdf deoarece poate fi oricand stearsa de securistii tarii;multumesc.