Social

Vacanță de neuitat pentru 30 de copii din Iași/Râmnicu Vâlcea și Municipiul București

Vacanță de neuitat pentru 30 de copii sărmani din Iași/Râmnicu Vâlcea și Municipiul București. Ajung la mare cu ajutorul tânărului Mihai Căldăraru Directorul executiv al unui ONG.

Mihai Căldăraru a pregătit o surpriză extrem de frumoasă pentru 30 de copii din județul Iași/ Râmnicu Vâlcea și Municipiul București. Vara aceasta, ei vor merge în tabără, la malul Mării Negre.

Totul este posibil cu ajutorul Campaniei umanitare Tabăra ,,Din suflet pentru Copiii Defavorizaţi din Medii vulnerabile„, care va avea loc Eforie Nord Centrul de Agrement New Paradise Pentru realizarea lui s-a muncit luni întregi iar acum, cei mici, care doar visau la o vacanță la mare, pot ajunge pe litoral, 30 de copii, va porni către Marea Neagră în perioada 25.august- 31 august.

,,Sper ca cei mici să rămână cu amintiri frumoase, pentru tot restul vieții„.

De-a lungul timpului, visul copiilor de a vedea marea a devenit și visul tânărului Mihai Căldăraru Directorul executiv al unui ONG de a găsi o cale prin care Tabăra ,,Din Suflet Pentru Copii Defavorizați din Medii vulnerabile” să devină realitate.

,,Visez ca în acest an, cu ajutorul domnului Iisus Hristos, să ajutăm 30 de copii sărmani să se bălăcească timp de 7 zile pe litoralul românesc, să aibă parte de o vacanță pe cinste din care să rămână cu amintiri frumoase pentru tot restul vieții. Poate nu știați, dar în ultimele luni am muncit fără încetare la Tabăra de la Eforie Nord, o locație care să poată găzdui așa cum se cuvine micile suflete și în care să le putem oferi acestora tot ceea ce este mai bun, fie că vorbim despre cele trei mese pe zi plus micile gustări, fie că vorbim de condiții de cazare care să-i facă invidioși pe mai toți hotelierii in zonă. La toate acestea, am redimensionat spațiile interioare, astfel că cei mici se vor putea distra într-un foișor generos, atunci când vremea nu va permite activitățile pe plajă. Însă, mai ales, îl vor și putea cunoaște pe Domnul Iisus Hristos în paraclisul închinat Sfintei Cuvioase Parascheva. Cum putem ajuta? Fiecare persoană care dorește se poate implica în Campania Umanitară Din Suflet Pentru Copii Defavorizați din Medii vulnerabile„.

Astfel ,,De ce avem nevoie? Avem nevoie de voi. Cum vom proceda? Dumneavoastră veți sacrifica o mică părticică din bugetul de vacanță pe care îl veți aloca unuia sau mai multor copilași de la Tabăra Campania Umanitară Din Suflet Pentru Copii Defavorizați din Medii vulnerabile”. Cât de repede, facem achizițiile necesare: hăinuțe potrivite, alimente cât să ajungă pentru toată distracția, jucării pentru nisip, medicația necesară în caz de urgențe, creme de protecție solară și tot ce ar putea să aibă nevoie un copil pentru o tabără mult visată„, a încheiat Mihai Căldăraru Directorul Executiv al unui ONG.

Telefon organizator. 0739.377.777.