Showbiz

Veste incendiara! Cristian Pomohaci este căutat de poliție! De data asta nu mai are nicio SCĂPARE! E revoltător ce a putut să facă

Cristian Pomohaci, fostul preot are mari probleme cu legea, acesta trece prin momente grele, deoarece artistul face tot ce poate pentru a scapa de instanta, iar la ultimul lui termen de judecata in dosarul in dosarul in care a fost acuzat artistul, a invocat ca este bolnav, si este defapt in spital, relateaza stirescu.ro.

Totul are loc în contextul în care judecătorii de la Tribunalul Mureș l-au citat pentru a patra oară pentru confirmarea acordului de recunoaștere a vinovăției.

Pentru că magistrații s-au săturat de scuzele lui Pomohaci, au emis o adresă către Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru a se comunica dacă inculpatul a fost sau este internat în acestă unitate medicală.

„Mulțumim bunului Dumnezeu că ne-a binecuvântat încă odată casa, dăruindu-ne-o pe IOANA! Târgu Mureș , 03.04.2019”, a scris Cristian Pomohaci pe Facebook.
Mândru de nepoata lui, acesta a făcut publice imaginile și a primit o mulțime de comentarii, în care oamenii îl felicită.

„Felicitări, să crească mare, sănătosă.

Să vă aducă multe bucuri şi fericire. Doamne ajută”, „Dumnezeu să binecuvânteze acest suflet venit pe lume, într-o casă cu oameni deosebiţi”, „Domnul fie Lăudat!

Cât e de minunată!

Să vă trăiască nepoțica Părinte drag și să vă umple inima de bucurie!

Dumnezeul dragostei și al păcii să-i binecuvânteze toate zilele vieții cu pacea și bucuria care vin de la El, să-i poarte pașii pe căile plăcute Lui, să-i fie sprijin și ajutor”, i-au scris oamenii lui Pomohaci