Actualitate

VESTE REA! Legea gratierii nu s-a anulat, a intrat in vigoare, romanii vor iesi din nou in strada, declaratiile lui Liviu Dragnea: „Pe mine m-a interesat ca acele amendamente sa nu fie adoptate. Daca nu mai am autoritate in PSD, o sa plec si o sa ma apuc de pescuit!”

Proiectul de lege al gratierii care a scos sute de mii de romanii in strada, va merge inainte, Comisia juridica din Senat au dat luni raportul de admitere asupra acestui proiect de lege, care s-a votat, si s-au strans 5 din 4, iar dupa doua saptamani de la finalizare al amendamentului acestui act normativ, va intra in vigoare, relateaza www.b1.ro.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Cea mai vehementă a fost cea a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

”Majoritatea suntem nemulțumiți pentru ce s-a întâmplat acolo”, a spus Dragnea.

Legea grațierii a trecut de Comisia juridică. Dragnea: Pe mine m-a interesat ca acele amendamente să nu fie adoptate. Dacă nu mai am autoritate în PSD, o să plec și o să mă apuc de pescuit în mod profesionist

Întrebat dacă solicită ca legea să vină prin adoptare tacită la Cameră, liderul PSD a spus: ”Aș vrea să nu vină prin adoptare tacită pentru că tocmai au prelungit termenul”. 

”Dacă nu mai am autoritate în partid, o să văd, o să plec și o să mă apuc de pescuit în mod profesionist.

Pe mine m-a interesat ca acele amendamente să nu fie adoptate.

Eu am înțeles, dar vreai să discutăm în mod deschis și transparent în CEx asta, că li s-a spus că e în regulă cu acele amendamente.

Când au văzut poziția mea, și-au dat seama ca nu era o informație corectă”, a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă la Comitetul executiv se vor căuta și juriști mai buni în PSD, alții decât Șerban Nicolae și Eugen Nicolicea, Dragnea a răspuns: ”Aici nu e vorba de calitatea unui jurist sau nu. Aici e vorba de abordare și de caracter.