Actualitate

VESTE TRISTA! Gigi Becali la pamant: „3 ani de puscarie”

S-a dezvaluit cu ce se ocupa ginerele lui Gigi Becali, de fapt acesta a fost acuxat de infractiune care se pedepseste la trei ani de inchisoare, relateaza www.cancan.ro.

Tânărul Mihai Theodor Mincu, supranumit ”Prințișorul Dobroeștiului” , cunoscut pentru relațiile lui pasagere cu frumoase domnișoare de oraș, printre care și Daniela Crudu, se pregătește să intre într-una dintre cele mai puternice familii din România. Ultima lui cucerire a fost chiar una dintre fetele lui Gigi Becali, iar lucrurile între ei au evoluat foarte rapid și serios, culminând cu o frumoasă cerere în căsătorie.

Gigi Becali: „Sunt în bucurie de o săptămână”
„Sunt și ei oameni avuți.

E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult.

Sunt în bucurie de o săptămână.

Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia.

Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a declarat recent Gigi Becali. Cât despre ginere, faptul că este înalt… pare să conteze destul de mult pentru latifundiar.

”Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit.

E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem.

Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă

Practic, el este acuzat că a pus în circulaţie produse care purtau mărci identice sau similare cu aceste mărci deja existente, aducând prejudicii titularilor mărcii înregistrate. Iar legea nu iartă: ”Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă de la 50.000 lei la 150.000 lei săvârşirea, fără drept, a următoarelor fapte:

a) contrafacerea unei mărci;

b) punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.