Showbiz

Vlăduța Lupău: „Sunt disperată” Abia acum a recunoscut totul

Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate după 3 luni de la sarcină. Artista încearcă să găsească metode eficiente pentru a scăpa de această neplăcere, așa că a cerut ajutorul fanilor săi.

Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu circa 3 luni. Viața artistei și a partenerului său, Adi Rus, s-a transformat în mod radical de când a venit pe lume micuțul lor băiețel, Iair. Sunt din ce în ce mai fericiți și se bucură de fiecare dată de minunea care a venit în viața lor.
Pe lângă marea bucuria pe care o simte că, după mai multe încercări, a devenit mămică, artista trece și printr-o serie de dificultăți, specifice femeilor care au trecut printr-o sarcină.
În aceste momente, Vlăduța Lupău se bucură de o călătorie în NewYork, în care îmbină plăcutul cu utilul. Pe lângă cântările pe care trebuie să le susțină, artista se bucură de momentele libere, face cumpărături și vizitează atracțiile orașului.

După zâmbetul larg de pe chip pe care îl afișează constant în mediul online, fanii pot spune că este mulțumită de tot ceea ce are și că nu duce lipsă de nimic, însă lucrurile nu sunt chiar așa.

Recent, îndrăgita cântăreața a împărtășit cu fanii ei din mediul online că, la circa 3 luni de când a devenit mămică, are probleme serioase cu căderea părului.
Vlăduța Lupău le-a mărturisit admiratorilor săi din mediul online că are probleme cu podoaba capilară de o perioadă.

Artista a primit o mulțime de complimente de-a lungul timpului datorită părului său lung și bogat, însă acum se pare că încearcă să caute soluții pentru a ameliora căderea excesivă a părului. Și-a rugat fanii în mediul online să îi ofere câteva sugestii care ar putea să o ajute în acest sens.

Sunt disperată. Abia acum, după 3 luni de la naștere, îmi cade părul ca niciodată. Exceptând faptul că părul meu cade în disperare, măcar fața mea să arate bine după naștere.”, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

sursa