Social

Zi frumoasa la Centrul de batrani din Babta. Bunici au povestit ce ii face fericiti. Iata activitatile dansilor!

A patra zi la Centrul de Batrani din Babta, „bunici mei” au fost foarte fericiti ca sunt la acest Centru, incat si la activitatile care le fac in fiecare zi, spun ca se simt bine alaturi de mai multe persoane la acest Centru, deoarece acasa ii apasa tristetea, fiind singuri.

Astazi au cantat, au spus rugaciuni, si-au deschis sufletul si au spus ce ii face fericiti si ce si-ar dori in continuare pentru dansi.

Se vede tristetea prin ochii lor, dar cum eu Danuta Dragos, fiind voluntara la acest Centru, imi doresc enorm sa le aduc zambetul pe buze, cantandu-le si oferindu-le oportunitatea de a le schimba mentalitatea si starea de spirit prin activitatile pe care ii pun sa le faca.

Nu e nimic mai frumos decat sa ii vezi cum zambesc, ma simt ca intr-o familie, exact asta au sustinut si dansi.

Multumindu-le cu drag bucataresei Rodica Deac, care le face o mancare foarte buna, dar si comportamentul frumos cu care ii trateaza.

I-am rugat sa imi scrie fiecare pe rand ce ii face fericit, mi-au scris pe o foaie ceea ce ii imbucura in viata asta si ce si-ar dori la batranete.

Cei care au bunici, parintii acasa, ambitionati sa vina la acest Centru din Babta, deoarece acolo suntem ca intr-o familie si nu mai simte singuratatea.

De astfel, cei care doresc sa ajute acest Centru, cu situatia financiara, cat si cu alimente, pute-ti sa il contactati pe Parintele Bota Valentin, care se ocupa in general de toata administratia.