Actualitate

5 tipuri de femei pe care barbatii le considera periculoase

Barbatii sunt foarte atenti cu femeile pe care le curteaza. Iar pe unele dintre ele le ocolesc cat pot de mult pentru ca le considera periculoase.

Iata care sunt acestea, potrivit Magazine4realmen.com

1. Dictatoarea

Este genul de femeie care te intreaba despre fiecare experienta a vietii tale si care iti va explica unde si de ce ai gresit. Si, ca sa fie bine de-aici incolo, musai sa faci cum zice ea. Nu peste multa vreme iti va spune cat de repede sau de incet trebuie sa conduci masina, ce sa mananci si ce sa nu mananci, ce sa haine sa porti si ce nu. Totul incepe elegant, ca niste sugestii prietenoase, iar pe masura ce capata “putere” va deveni din ce in ce mai autoritara.

2. Misionara

Nu are legatura cu pozitia misionarului, ci cu modul ei de viata. Este foarte asemanatoare cu “dictatoarea” numai ca foloseste delicatetea. Cu vorba buna te va convinge sa faci diverse lucruri pe care altfel nici n-ai visa sa le faci. Ea va sti care este cel mai bun regim pentru tine, cea mai buna rugaciune, cel mai bun mp3 player. Este obsedata sa te faca sa gandesti ca ea.

3. Usuratica

Este foarte experimentata in pat, un adevarat cameleon care va reusi sa te ademeneasca in mreje. Problema este ca nu prea are cuvant. Iti poate anula o intalnire pentru ca “are de lucru”, iar daca o vei suna la birou vei afla ca “a plecat demult”.
4. Obsedata

Este ca un sarpe boa in jungla. Isi asteapta rabdatoare “prada”, iar cand a pus ochii pe ea este discreta, tacuta si ferma. Flirteaza, este “salbatica” in pat, dar daca dai semne de plictiseala, e jale. “Dragostea” devine o obsesie si va incerca sa te tina cat de strans poate. Pana te sufoca.

5. Coiotul salbatic

Este genul de femeie agresiva, care bea exagerat, poate consuma si droguri, certareata. Cauta tot timpul nod in papura, tipa la personalul restaurantului sau la oamenii care se uita la ea. Din pacate, daca te-ai cuplat cu o astfel de femeie, scapi cam greu de ea.

Sursa text si foto sfatulparintilor.ro