Actualitate

A sosit rezultatul necropsiei, in cazul crimei de la Psihiatria Slatina

A sosit rezultatul necropsiei, in cazul crimei de la Psihiatria SlatinaAu aparut primele rezultate in cazul crimei pasionale de la Spitalul de Psihiatrie Slatina. Medicii au fost socati de lucrurile descoperite.

Liviu Radu, medicul sef al Serviciului judetean de Medicina Legala Olt, sustine ca omorul a fost de o violenta deosebita, iar criminalul a dat dovada de o cruzime rar vazuta pana acum.

Medicii au descoperit ca Ramona Cosmescu, asistenta ucisa, a fost injunghiata de 17 ori. In timp ce calaul sau, Gheorghe Ghenea si-a luat viata cu 13 lovituri de cutit.
Diagnosticele celor doi seamana foarte multe mult. Moartea a fost violenta si a fost cauzata de hemoragia interna si externa, consecinta a multiplelor plagi, atat toracice, cat si cervicale. Cele toracice au afectat plamanii, bineinteles, la ea si aorta, iar cele cervicale au afectat manunchiul vascular-nervos al gatului, la ambele persoane. A fost sangerare mare”, a declarat Liviu Radu, conform Observator.

Scene urate, din pacate. Cred ca am mai vazut ceva asemanator, oarecum, dar barbatul nu-si daduse atat de multe lovituri”, a concluzionat Medicul Sef.

Wowbiz.ro