Actualitate

A VRUT SĂ REVINĂ ACASĂ, DAR A AJUNS ÎN AREST

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un bihorean căutat de autoritățile române în vederea executării unei pedeapse privative de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Marți, 13 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un bărbat în vârstă de 45 de ani, având dublă cetățenie – română și maghiară.

La controlul de frontieră, bărbatul – domiciliat în județul Bihor – s-a legitimat cu pașaportul maghiar. Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, colegii noștri au constatat că pe numele persoanei a fost emis, în februarie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Oradea l-a condamnat la un an și o lună închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.
Având în vedere cele constatate, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

sursa