Actualitate

Abia acum a apărut: Misterul Elodiei Ghinescu a fost elucidat: Unde a dispărut, de fapt, fosta avocată…

Abia acum a apărut: Misterul Elodiei Ghinescu a fost elucidat: Unde a dispărut, de fapt, fosta avocată…Au trecut 11 ani de la disparitia lui Elodia Ghienscu, autoritatile inca investigheaza acest caz, inca nu s-a aflat adevarul unde este fost avocata, relateaza b1.ro.

Comisarul șef Vasile Viorel susține că ultimele urme de sange descoperite în apartamentul celor doi soți, cu ajutorul unor dispozititve de ultimă generație, au scos la iveală ce s-a întâmplat în noaptea dispariției avocatei.

„Tot dormitorul are trei straturi de vopsea.

In locul in care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. ceea ce inseamna ca dupa producerea decesului si stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet si un strat de vopsea.

Sub parchet s-a gasit o cantitate, o urma care ne-a dus al concluzia ca a fost o cantitate apreciabila de sange, datorita marimii pe care s-a intins.

Aceste doua lucruri ne-au determinat sa credem ca locul producerii crimei este in dormitor intre pat si perete, a declarat șef Vasile Viorel, potrivit a1.ro.

Toate aceste indicii i-au convins pe anchetatori că soțul Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă, ar fi secționat în baie trupul neînsuflețit al avocatei pe care l-a ascuns apoi fără să lase măcar un indiciu care să îi ajute pe investigatori.

Ei bănuiesc că arma crimei ar fi fost pistolul polițistului.