Actualitate

Accident Buzesti – 4 victime dupa un impact cu un tractor

Aseară, 13 noiembrie, în jurul orei 19.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Buzești a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 54 de ani din Buzești, dinspre Fărcașa înspre Ardusat, la un moment dat a intrat în coliziune cu un atelaj, care era cuplat de un tractor care staționa.

La volanul tractorului a fost identificat un bărbat de 55 de ani din Buzești, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 41 de ani din Bicaz.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducatoarei auto și a unei femei de 75 de ani care se afla pe un podeț în momentul producerii evenimentului rutier.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în toate cazurile.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursa