Actualitate

Accident neobișnuit: un vehicul blindat a ieșit de pe carosabil și a rupt un stâlp de electricitate!

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc astăzi pe o stradă din România. Un vehicul blindat care venea de la un exercițiu militar și se îndrepta spre unitatea sa a intrat într-un stâlp electric pe care, de altfel, l-a și rupt.

Accidentul a avut loc pe o stradă din municipiul Galați. Blidantul, care aparține Batalionului 300 de Infanterie Galați, a părăsit carosabilul și s-a oprit direct în stâlp, rupându-l. Din fericire pe trotuar nu se afla nici un pieton, astfel că pagubele sunt exclusiv materiale.

Potrivit primelor informații, vehiculul greu se îndrepta spre unitatea militară de care aparține, după ce participase la un exercițiu tactic.

Deocamdată nu sunt clare cauzele care au condus la producerea accidentului, putând fi vorba despre o defecțiune tehnică sau despre faptul că șoferul blindatului ar fi incercat să evite o groapă.

De altfel, imaginea vehiculelor grele ale Armatei circulând pe străzile orașelor începe să devină o obișnuință. În urmă cu o săptămână, un transportor amfibiu blindat aparținând Poliției Militare a fost fotografiat în trafic pe străzile Constanței. Din fericire, fără să producă vreun accident. Amănunte și imagini aici: CONSTANTA. Un TAB – transportor amfibiu blindat – al Politiei Militare fotografiat in trafic pe strazile orasului