AdvertorialeSanatate

Află de Daniel Ivan – vezi aici psihoterapeut București

Cu toate că mersul la un specialist este privit ca pe ceva tabu în zilele noastre, uite că lucrurile nu stau chiar așa. Din contră este benefic pentru starea noastră mentală, dar și fizică, pentru că de ce nu, dacă ne simțim bine la interior, se vede și la exterior. Daniel Ivan este specialistul de care ai nevoie atunci când simți nevoia să discuți cu cineva, dar mai multe informații despre activitatea lui afli din cele ce urmează.

Toată lumea se simte singur, este un sentiment pe care nu-l putem combate, dar este important să încercăm să ne împăcăm cu această singurătate, pentru că de multe ori nu ne avem decat pe noi înșine. Dacă totuși această stare continuă și nu reușim să o domolim în niciun fel, poate ar fi bine să apelăm la ajutor profesionist. Poți să vezi aici psihoterapeut Bucuresti și să apelezi cu încredere.

Suntem uneori afectați de anumite capitole din viața noastră care iau sfârșit. Fie că vorbim despre relații de prietenie, legături romantice și chiar relații de rudenie, pentru că și familia poate veni la pachet cu anumite comportamente care nu sunt tocmai favorabile. La pachet cu această separare, vine sentimentul de tristețe pentru că oricând am accepta anumite tratamente, uneori parcă acestea sunt prea mult pentru noi.

Daniel Ivan te ajută să îți pui ordine în gânduri

Revenind la capitolul “despărțiri” și la ce vine la pachet cu acestea, unele emoții pot fi greu de digerat, se întâmplă ca uneori acestea să se adune și să dea pe afară chiar în unele momente în care nu sunt tocmai binevenite. Discuțiile cu un psiholog au menirea de a controla aceste emoții și sentimente pentru a ieși la iveală într-un mod sănătos, benefic pentru persoana în cauză.

De multe ori avem nevoie de cineva care să ne asculte și să ne ofere un sfat. Cei mai mulți oameni apelează la prieteni sau la rude, dar dacă nu există cooperare și empatie din partea lor când vine vorba de aceste subiecte sensibile, ce se întâmplă? De aceea există specialiști în domeniu dedicați și pregătiți. Simți că nu poți vorbi cu nimeni și că nu găsești liniștea și confortul de care ai nevoie? Atunci poate ar trebui să programezi o ședință cu Daniel Ivan. Un cabinet de psihologie bun in Bucuresti poate fi soluția potrivită atunci când vrei să scapi de acele gânduri care nu îți priesc.

Terapie online cu Daniel Ivan

Dacă nu ești din București dar totuși dorești să optezi pentru terapie, află că poți face acest lucru online. Apărut odată cu apariția pandemiei de COVID, acest concept este unul care a avut mare succes printre cei care s-au confruntat cu anumite stări în acel moment. Daniel Ivan se poate conecta la ora stabilită pentru a te asculta și a te ghida să îți exprimi sentimentele. Poți să vezi mai multe detalii pe site-ul oficial danielivan.ro, acolo unde poți programa și o primă ședință să vezi cum e.

 

Contact:

0761 600 020

contact@danielivan.ro