Actualitate

AGRESIUNE-Trei tineri au fost arestati

AGRESIUNE-Trei tineri au fost arestatiBatae în scara unui bloc din sectorul 4,la care 3rei tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovire sau alte violenţe, după ce au agresat două persoane în scara unui bloc din sectorul 4 al Capitalei.
În seara zilei de vineri, 2 februarie, persoana vătămată şi un prieten aflat în vizită au atras atenţia mai multor tineri că sunt prea zgomotoşi şi deranjează liniştea locatarilor. Ca urmare a acestei discuţii, patru tineri din grup au exercitat acte de violenţă faţă de cele două persoane, lovindu-le cu pumnii şi picioarele”, informează un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).
În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, poliţişti din cadrul DGPMB au depistat şi identificat cele patru persoane, în urma plângerii formulate de una dintre victime.
În urma administrării probatoriului, trei dintre cei patru agresori au fost reţinuţi de poliţişti, cercetările fiind continuate de Secţia 26 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a liniştii şi ordinii publice şi lovire sau alte violenţe”, se arată în comunicatul citat .

Anul trecut, la sfârșitul lunii noiembrie, tot în sectorul 4, un elev i-a spintecat cu lama mâna unui coleg de clasă, la școală.

Libertatea.ro