Actualitate

Alerta in Marea Britanie! Teroristi au impuscat o femeie langa Parlamentul britanic din Londra, zeci de persoane au intrat in panica!

Alerta de ultima ora in Marea Britanie, o femeie a fost impuscata iar patru persoane au fost retinute in nord-vestul Londrei si Kent, relateaza www.cancan.ro.

Poliţia a precizat că operaţiunea nu are legătură cu incidentul de securitate de joi de la Londra, când un individ înarmat a fost reţinut în apropierea Parlamentului britanic.

Femeia, în vârstă de aproximativ 20 de ani, era una din suspecte şi a fost internată cu răni grave, dar în stare stabilă.

Trei persoane au fost retinute de autoritatile Marii Britanii, o femeie de 20 de ani si doi barbati de 20 de ani, iar o femeie de 43 de ani a fost luata in custodie in Kent.

Scotland Yard a precizat că cei reţinuţi sunt suspectaţi că ar fi pregătit şi instigat comiterea de acţiuni teroriste. Femeia a fost împuşcată în cursul operaţiunii desfăşurate la o adresă de pe Şoseaua Harlesden din zona Willesden.

Un purtător de cuvânt al Scotland Yard a precizat că suspecta nu a fost încă reţinută, însă este păzită de poliţie la spital.