Actualitate

Alerta maxima! Vine urgia pe Romania, temperatura scad incat ii afecteaza pe romani!

S-a emis o noua alerta in Romania, temperaturile vor scadea drastic, toti romanii sunt anuntati sa stea la adapost, deoarece ANM a spus ca vor fi pana la -16 grade Celsius pentru astazi si maine, relateaza www.cancan.ro.

Prima jumătate a săptămânii va aduce temperaturi specifice perioadei în care ne aflăm, adică temperaturi de luna ianuarie, cea mai reprezentativă lună de iarnă.

Luni şi marţi va fi o vreme rece cu temperaturi preponderent negative în timpul zilei.

De exemplu, marţi după-amiază maximele se vor situa între -9 şi 1 grad, iar în noaptea de luni spre marţi va fi ger în majoritatea zonelor.

Ne aşteptăm să fie cea mai rece noapte din săptămâna care urmează, vor fi între -16 şi -6 grade Celsius”, a declarat Mihai Timu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), conform Mediafax.

Potrivit meteorologilor, miercuri și joi vremea se va încălzi ușor. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 2 și 6 grade.

“Dacă pe parcursul zilei de luni în jumătatea de Est a ţării va mai ninge puţin, marţi este o zi de pauză.

În noaptea de marţi spre miercuri ne aşteptăm la ninsori aproape în toate regiunile, mai puţin în Sud-Estul României unde va apărea lapoviţa sau ploaia şi va creşte riscul de polei”, a mai spus Mihai Timu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).