Actualitate

ALERTA! Romania se pregateste de razboi, rachetele Patriot sunt pregatite sa protejeze in urma atacurilor de croaziera!

Romania se pregateste de razboi, pentru faptul ca a pregatit rachetele Patriot, care vor proteja impotriva atacurilor de croaziera, relateaza spynews.ro.

Razboiul dintre Coreea de Nord si SUA, a facut ca si Romania sa se pregateasca de razboi.

Conştienţi că, în caz de război, nu pot ieşi la luptă cu AKM-urile şi maşinile ARO, reprezentanţii Armatei Române au anunţat că au luat legătura cu guvernul Statelor Unite ale Americii, pentru a achiziţiona mai multe rachete tip Patriot, care să ne protejeze în cazul unor atacuri cu rachete de croazieră.

„Patriot este una dintre posibilele soluţii pe care le avem în vedere, este un sistem foarte bun, este un sistem încercat în luptă, un sistem care, din estimările noastre actuale, are un preţ echilibrat.

Aş vrea să specific de la bun început, am discutat până acum şi vom discuta de apărarea antiaeriană cu nişte cerinţe operaţionale care să răspundă categoriilor de forţă, nu avem încă luată o decizie în acest sens”, a afirmat ministrul Apărării Naţionale, la TVR1 .

Rachetele Patriot sunt deţinute de 12 ţări: Statele Unite, Olanda, Germania, Japonia, Israel, Arabia Saudită, Kuwait, Taiwan, Grecia, Spania, Coreea de Sud şi Emiratele Arabe Unite.