Actualitate

Atac terorist intr-un club, 39 de morti si 69 de raniti

Bilant groaznic in noaptea de revelion, teroristi au atacat intr-un club unde se aflau sute de persoane, din care 39 au fost omorati si alti 69 in stare critica, relateaza stirileprotv.ro.

Dupa ora nopti de a intra in noul an al 2017, teroristi au dat atacul chiar intr-un club stiind ca este foarte multa lume, si provocant o noua groaza.

-Masacru intr-un club faimos din Istanbul, in noaptea de Revelion
-Presa turca ofera informatii neclare si anunta intre 1 si 3 atacatori care au deschis focul in club

-Guvernatorul Istanbulului vorbeste despre un singur atacator, cu o arma automata
-Potrivit presei locale atacatorul era costumat in Mos Craciun si a ucis un politist inainte de a intra in club ( Reuters)
-In club se aflau sute de persoane in momentul atacului.

 

 

UPDATE 14:00: In urma cu cateva zile, in Istanbul a fost afisat un banner cu urmatorul mesaj: „Noi suntem musulmani. Interzicem petrecerile de Anul Nou si Craciun.”

„O israeliana a fost ranita si este spitalizata, nefiind in pericol, in timp ce nu se stie situatia unei a doua femei tot, cetatean israelian, care se afla in club in momentul atentatului”, a afirmat purtatorul de cuvant.

‘Ei incearca sa creeze haos, sa ne demoralizeze oamenii si sa destabilizeze tara cu atacuri abominabile care vizeaza civili …

Ne vom pastra calmul ca natiune, ramanand uniti si nu vom permite niciodata astfel de jocuri murdare’, a afirmat presedintele turc.