Actualitate

Azurdancestudio.ro- Cursuri de dans oriental

Dansul oriental si provinienta lui. Acest dans originar si folosit pentru pregatirea domnisoarelor dinaintea casatoriei, cu miscari electrizante specifice aratand senzualitate si feminitate.
In vechile traditii orientale zona soldurilor este cel mai important punct de energie si este in special folosit in dansul oriental, stilurile de dans oriental se impun prin miscari ale soldurilor, capului si bratelor, umeri si pieptul vor pune in evidenta senzualitatea si frumoasetea femeii. Fara nici o indoiala, dansul oriental, sau momentul bellydance este printre cele mai cerute cursuri de dans.
Dansul oriental ajuta in mentinerea unui corp tonificat si unduios, tinuta corecta si eleganta, relaxeaza, creste mobilitatea articulatiilor si stima de sine. Vei redescoperi ca prin dansul oriental invatam cum sa ne separam diferite zone ale corpului prin tehnici de dans si ritm. Indealungul cursurilor de dans oriental va ve-ti bucura de fascinanta lume a dansului si libertatea lui.

Grupele de cursuri de dans oriental sunt structurate in functie de nivelul de pregatire pe care il aveti: incepatori, intermediari sau avansati, fiecare grupa avand 1 sedinta de 90 de minute pe saptamana. Accesul in grupa de intermediari se face dupa completarea modulului de incepatori.

Azurdancestudio.ro