Actualitate

Baba Vanga, profeţii înfricoşătoare despre criza actuală

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare supranumită şi „Nostradamus din Balcani„, a prevestit că anul 2020 va fi unul crâncen pentru Europa, recesiunea globală urmând să lovească din plin continentul.
Baba Vanga a prezis că economia Europei va fi îngenuncheată sub presiunea Brexitului şi a coronavirusului, susţin cei care i-au descifrat profeţiile.

Teoreticienii conspirației continuă să răspândească prezicerile Babei Vanga asupra evenimentelor globale, în ciuda faptului că aceasta a murit în urmă cu aproape 25 de ani, în 1996.

Astfel, se spune că pentru 2020 clarvăzătoarea bulgară a prezis o criză economică imensă în Europa, avertizând că Bătrânul Continent „va atinge sfârșitul existenței sale”.

Prăbușirea Europei ar fost prezisă de clarvăzătoarea oarbă în anii ’70, ea susţinând că va avea loc la scurt timp după ce Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană.
O viitoare implozie economică pare să fi fost grăbită de pandemia de coronavirus, care a forțat deja toate ţările să reducă la minimum activităţile economice, lăsând astfel fără slujbe milioane de oameni.

sursa