Actualitate

Bărbat dus în stare de inconştienţă la spital, după ce a fost scos din râul Bistriţa

Un bărbat de 30 ani a fost transportat în stare de inconştienţă la spital după ce a fost scos de pompieri din râul Bistriţa, în zona Podului Şerbăneşti din municipiul Bacău.

Un martor care l-a văzut pe bărbat a sunat vineri noapte la 112, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

De urgenţă, la locul indicat s-au deplasat mijloace de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, respectiv o autospecială de stingere cu apă şi spumă, descarcerarea, o autospecială de scafandri cu barcă şi o ambulanţă SAJ tip C. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 ani, a fost scos la mal inconştient de pompieri, fiind predat echipajului medical prezent la faţa locului, în vederea transportului la spital”, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean a început manevrele de resuscitare la faţa locului, după care a transportat victima, aflată în stare de inconştienţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incidentului.

Sursa