Actualitate

BAIA MARE | Bărbat ÎMPUȘCAT de mai multe ori pe Luminișului!

În seara zilei de ieri, 23 septembrie, polițiștii au fost solicitați să intervină pe strada Luminișului din oraș după ce au fost alertați prin 112 cu privire la un incident cu focuri de armă. Un tânăr de 24 de ani din Târgu Lăpuș a fost împușcat de trei ori, în abdoment, de către un bărbat din Șișești. Atacatorul a reușit să fugă înainte de sosirea Poliției și a aruncat arma în râul Săsar. Imediat după, însă, s-a predat singur forțelor de ordine.

Victima a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată de urgență la Spitalul Județean din municipiu.

În seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu, a fost împușcat cu o armă de foc.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri.

În cauză, o echipă complexă, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

sursa