Actualitate

Biserica a santajat credinciosi in timpul slujbei: „Daca nu votezi DA la referendum, nu esti crestin-ortodox

Caz revoltator! Biserica se baga in politica fara sa stie ca nimic nu a scris in acel vot despre gay, iar frica lui Dumnezeu se pare ca nu mai est la moda nici pentru preotii care au incercat sa spele creierele crestinilor din Constanta, acei crestini se tem de parintele Ioan Ardelean mai mult ca de alcineva, relateaza noizz.ro.

Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Petru şi Pavel” din Constanţa a transformat Sfanta Liturghie intr-un circ mare si rusinos.

Anulând automat toate vorbele înțelepte și toate sfaturile pacifiste din timpul slujbei, Teodosie ăsta l-a chemat pe Părintele Protodiacon Ioan Ardelean să spele creierii credincioșilor, „ca să înțelegeți mai bine cum să votați <<DA>> și să votați cu toții <<DA>> – vă spun ca un păstor – pentru apărarea familiei adevărate, lăsate de Dumnezeu, și nu pentru tot felul de subterfugii prin care să fie familii persoane de același gen”.

Faptul că abuzați de naivitatea oamenilor care vă calcă pragul, că vă dați mari păstori responsabili cu ghidarea turmei indiferent de subiect, că-l scoateți pe Dumnezeu la înaintare ori de câte ori vreți să manipulați masele și vă justificați propriile interese prin clișeul „E voia Domnului!”. Nu aveți limite, iar asta vă face un pericol pentru societate.

Sper că cei care pleacă din Biserică acum sunt cei care sunt deja sunt hotărâți să voteze și au plecat că ei știu ce trebuie să voteze.

Că dacă cumva cineva crede că nu merge la referendum, deci nu-și mărturisește credința, și după aceea crede că e creştin-ortodox, se înşală amarnic.

Sper că cei care pleacă, cum spuneam, știu deja că votează <<Da>>!”.

De aceeași experiență o să ai parte zilele astea dacă participi la vreun botez: „Părintele și-a început predica vorbind despre taine și a sfârșit-o chemând ferm la referendum, unde <<sunt convins că știți ce aveți de făcut pentru a apăra viitorul copilului botezat>>”, povestește un user pe Facebook. „Nu doar atât, totuși: profitând de faptul că nașul copilului locuiește în afara țării, într-o țară occidentală, preotul s-a lansat într-un discurs despre cum <<nașul știe mai bine, a văzut ce nenorociri pot aduce în societate astfel de fenomene>>. Nașul nu știa, căci nu văzuse defel”.