Actualitate

BRASOV,-Mama si fiica gasite moarte!

BRASOV,-Mama si fiica gasite moarte![dropcap color=”#888″ type=”square”]E[/dropcap]ste anchetă la Brasov după ce într-o casa din Centrul Vechi au fost descoperite, miercuri, două cadavre în stare avansata de descompunere, existând informaţii ca sunt mama si fiica, despre care vecinii nu mai ştiau nimic de doi ani.
Descoperirea cadavrelor aflate într-o stare avansată de descompunere a fost facută de vecini, care au sunat la 112. Imediat, la faţa locului au venit anchetatorii care au făcut cercetarea la faţa locului şi încearca sa afle cum au murit cele două femei, despre care se crede că ar fi mamă şi fiică.

În urma sesizării a fost efectuată cercetarea la faţa locului, constatându-se că în imobil se aflau două cadavre umane în stare avansată de degradare. Se fac cercetari sub supravegherea unităţilor de parchet competente, pentru identificarea cadavrelor şi stabilirea împrejurărilor în care cele două persoane au decedat, precum şi pentru stabilirea cauzei morţii, cu sprijinul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Braşov„, a declarat Mihaela Hermenen, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Potrivit anchetatorilor, vecinii au declarat că ultima dată când le-au văzut pe cele două femei a fost în urmă cu doi ani.

Din investigaţiile efectuate şi din declaraţiile vecinilor a rezultat că ultimele persoane observate în imobil au fost o femeie şi fiica acesteia, în perioada 2015-2016„, a mai spus Mihaela Hemeneanu.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Specialiştii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală fac cercetări pentru a determina circumstanţele morţii celor două femei.

Romaniatv.net