Scitech

Bucurați-vă de weekend cu acest nou teaser Baldur’s Gate 3

Bucurați-vă de weekend cu acest nou teaser Baldur's Gate 3
Bucurați-vă de weekend cu acest nou teaser Baldur’s Gate 3

Pentru oricine ca mine, și pentru alți membri ai personalului TechSpot, care au o anumită vârstă și joacă RPG-uri mai mult decât le pasă să dezvăluie, există puține lucruri care încântă modul în care face Baldur’s Gate 3. Am așteptat ani buni. Nu am pierdut niciodată speranța. În inimile noastre, știam că ne vom aventura încă o dată.
În lansarea unui nou tambur, Larian Studios a arătat că „E aproape timpul să te aventurezi”. Atașat la tweet este un clip de 40 de secunde care prezintă câteva imagini noi de joc, vrăji, medii și lucru vocal.
Există multe de luat în considerare. Vedem niște spingeri de temniță printr-o criptă, care pare a fi aceeași pe care am văzut-o printr-o demo la Pax East . Numai că de data aceasta, capcanele de foc au pus aparent întregul etaj – o tradiție lariană la Divinitate: Păcatul original II. Și nu clipi, sau îți va fi dor de vraja Mage Hand care împinge un inamic de pe o stâncă.

De asemenea, vedem ce pare a fi The Underdark, plin cu ciuperci asemănătoare copacilor. The Underdark este un cadru proeminent în campaniile Tărâmurilor Uitate, iar unii dintre cei mai cunoscuți locuitori ai săi sunt illitidii – sau minții înfocați. Illithidii vor fi antagoniștii primari în Poarta lui Baldur 3, așa că o plimbare prin Underdark pare inevitabilă.

Clipul notează, de asemenea, că drumul către joc începe pe 6 iunie, moment în care festivalul de jocuri Guerilla Collective începe. Larian va fi acolo, evident, dar se pare că va fi doar începutul pentru știrile lui Baldur’s Gate 3.

Deși toate acestea sunt cu siguranță grozave, există și o veste proastă: dezvoltarea jocului a fost încetinită de pandemie. În ce fel, nu știm exact, dar se pare că este încă pe cale de a lansa Steam Early Access la sfârșitul acestui an.