Actualitate

C.T.P: „Să merg la teatru, îmi trebuie certificat verde, sa merg la biserică, nu”

Cristian Tudor Popescu nu înţelege decizia CNSU privind noile restricţii, prin care în biserică, spre deosebire de alte instituţii, nu este nevoie de certificat verde pentru a intra.
Domnul Arafat a şi declarat că această hotărâre, în legătură cu biserica, este făcută pe lângă expertiza ştiinţifică. Deci, este o hotărâre politică. De ce este luată ea? Pentru că aşa cred cei aflaţi acum la putere că sunt mai puţin antipatici oamenilor decât oricum sunt”, afirmă CTP.

Şi mai adună, poate, ceva capital politic. Este a nu ştiu câta oară când văd asta la aceşti politicieni aflaţi la putere de doi ani în România, se sperie şi de umbra lor şi îşi subestimează electoratul, în dorinţa de a obţine ceva capital de imagine”, a spus Cristian Tudor Popescu
Ca să te duci la serviciu îți va trebui certificat verde, ca să intri în magazine, ca să te duci, de pildă, la teatru. Statutul acestor două instituții este aproape identic. Ambele sunt sprijinite cu bani de la stat, teatrul și biserica. Ca să mă duc la teatru, îmi trebuie certificat verde. Ca să mă duc la biserică, nu-mi trebuie”, a mai spus CTP.

SURSA