Scitech

Căștile over-ear de la Apple pentru a oferi setări de egalizare personalizate, detectare a capului și a gâtului și multe altele

Bloomberg, într-un raport, luna trecută, a declarat că Apple intenționează să lanseze cel puțin două variante de AirPods Studio: una care folosește piele și un model axat pe fitness, cu materiale mai ușoare, mai respirabile.

Raportul a spus chiar că Apple testează farfurii modulare și plăcuțele de legătură care se atașează magnetic și pot fi schimbate în mod clar.
Căștile cu urechi care se zvonesc de la Apple se încetinesc, pe măsură ce detalii suplimentare scurg la fiecare zi care trece.

Surse familiare cu problema au declarat recent pentru 9to5Mac că căștile, denumite AirPods Studio, vor include un senzor capabil să stabilească dacă căștile sunt pe cap sau în jurul gâtului.

Probabil, acest lucru ar permite unității să întrerupă automat conținutul atunci când scoateți setul cu cască și îl așezați în jurul gâtului (dar, mai important, nu ucideți în întregime puterea).

Între timp, un senzor diferit va fi capabil să vă identifice urechea stângă și cea dreaptă, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere tehnic, nu ar exista un mod corect sau greșit de a pune setul cu cască.

Cele mai multe căști tradiționale au canale audio stânga și dreapta dedicate, care nu se schimbă pe baza orientării căștilor.