Actualitate

Caz infiorator! O fata de 12 ani a omorat un baiat si i-a ciopartit organele. Dupa care la mancat!

Caz infiorator! O fata de 12 ani a omorat un baiat si i-a ciopartit organele. Dupa care la mancat!Acest caz a ingrozit toata Europa, o copila de 12 ani a omorat un baiat si la ciopartit, dupa care i-a mancat organele, relateaza spynews.ro.

Fata de doar 12 ani avea iubit cu varsta de 22 de ani, fiind impreuna de un timp, aceasta a prins momentul si la omorat, dupa care a inceput sa ii manance inima si creierul.

Acest caz s-a produs in Rusia, unde anchetatori au desfasurat ancheta, iar criminala a spus tot adevarul, cum a procedat in ucidere.

Astfel, se pare că tânărul pe care l-a omorât cu iubitul său îi luase în chirie și aceasta ar fi așteptat ca  Alexander Popovici să meragă la culcare, după care l-a înjunghiat de mai multe ori.

Cei doi povestesc apoi cum Valeria l-ar fi decapitat pe tânărul de 21 de ani, i-ar fi desfăcut pieptul cu un cuțit și i-a luat inima, pe care apoi a prăjit-o într-o tigaie.

Pentru că nu i-a plăcut gustul, fetița criminală susține că a prăjit și o parte din creier, care i s-a părut mai „gustos”.