Actualitate

CAZ UNIC IN LUME! Medicii sunt socati de fetita cu coada de sarpe, acestia incearca sa descopere misterul!

Doctorii din toata Europa sunt socati de aceasta fetita intr-un corp de reptila, iar medicii incearca sa descopere misterul acestei fete.

Acest caz se intampla sa fie din Thailanda, copila care a socat o intreaga planeta cu aceasta poza, care a fost publicata pe sapte august pe toate retelele de socializare.

Fetita cu varsta de opt ani, din Bangkok, cu numele de Mai Li Fai.

Ea a apărut într-o fotografie jumătate om, jumătate şarpe.

Mulţi oameni şi-au exprimat compasiunea, gândindu-se că fata este victima unei boli incurabile.

Potrivit uk.news.yahoo.com: „Ciudăţenia din fotografie i-a atras atenţia şi expertului medical, Ping Lao, care a susținut că fetiţa suferă de o afecţiune rară, numită Serpentosis Malianorcis, boală care poate transforma partea de jos a corpului unui om într-o reptilă.

După toată panica creată pe internet, misterul a fost dezlegat cu uşurinţă: a fost o glumă nevinovată făcută de un copil, cu scopul de a şoca opinia publică. Cu această fotografie, fetiţa a creat panică în rândul populaţiei de pe întreg globul”.

Evident, comentariile nu au întârziat să apară din partea utilizatorilor mediului online. Aceştia au analizat poza până la cel mai mic detaliu.

„După o privirea atentă, acolo unde se termină bluza, se vede o porţiune albă, care apare doar dacă fotografia este lucrată într-un program de modificare a imaginilor”, se arată în publicaţia menţionată.

Un alt mesaj lăsat de un cititor subliniază că: „Îmbinările şi dungile galbene de pe burta şarpelui sunt prea fosforescente, imaginea nu are cum să fie reală”.

Un caz asemănător a fost făcut public de procinema.ro.

Cei de la Thanatos au descoperit o fotografie veche, din anul 1970. Bărbatul care apare în imagine seamănă izbitor cu Nicolas Cage.

Această asemănare a creat multe controverse şi dezbateri, punându-se în discuţie inclusiv faptul că actorul ar fi vampir.

Alte păreri spun că imaginea a fost modificată, cu programe speciale, şi nu ar fi reală, ci falsă, postată doar pentru distracţie, şi este imposibil ca în fotografie să fie Nicolas Cage.