Actualitate

Ce au pățit doi tineri care au făcut amor în plină stradă, sub ochii trecătorilor

Ce au pățit doi tineri care au făcut amor în plină stradă, sub ochii trecătorilor
Ce au pățit doi tineri care au făcut amor în plină stradă, sub ochii trecătorilor

Scene incredibile pe străzile din Iași, petrecute în urmă cu doi ani de zile. Un cuplu de tineri a întreținut relații sexuale în fața unui bloc din oraș, printre trecători.

Cei doi tineri tocmai se cunoscuseră la o petrecere, iar partida de amor a început în urma consumului de de băuturi alcoolice. Scandalizați, oamenii au apelat imediat la 112, iar un echipaj de poliție s-a prezentat de urgență la fața locului.

În faţa scării blocului, cei doi inculpaţi au întreţinut un raport sexual oral, surprins de persoanele care treceau prin zonă, unul dintre martori filmând parţial fapta şi sesizând prin telefon, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, Poliţia”, au precizat procurorii.

1.500 de lei amendă pentru raportul sexual

Cazul a ajuns în instanță. La tribunal, cei doi tineri și-au recunoscut faptele. Bărbatul a primit sentința, 1.500 de lei amendă penală. El a fost singurul care a fost sancționat, pentru că între timp, femeia a murit într-un accident, în străinătate.

Inculpatul a recunoscut comiterea faptei, motivată prin starea de ebrietate în care se afla. Fiind audiată ca suspectă, M.A.I. a recunoscut fapta. În cursul lunii octombrie 2019, aceasta a decedat pe teritoriul altui stat, în cauză dispunându-se clasarea faţă de ea, ca urmare a intervenirii decesului. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, au mai precizat anchetatorii ieşeni.

Sentința nu este definitivă, inculpatul poate face apel.

sursa