Actualitate

Cere executarea silită a milionarului din Pipera! E vorba de…

Sărbătorile de Crăciun nu se anunţă liniştite pentru Gigi Becali, pentru că ”Latifundiarul din Pipera” are din nou necazuri cu legea!

Gigi Becali ar putea avea probleme cu conturile bancare chiar în zilele în care are nevoie de lichidităţi pentru daruri, pentru că l-au ajuns din urmă vorbele spuse la supărare! Totul valorează 50.000 de euro, bani pe care Becali ar urma să-i scoată urgent din buzunar!
În urmă cu un an, Gigi Becali a fost condamnat la plata unor despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, în favoarea unui contracandidat la alegerile din 2012.

Problemele lui Gigi Becali au apărut în campania electorală când a depăşit limitele dezbaterilor publice în duelul televizat cu Antoaneta Dragomir, candidatul Partidului Ecologist Român.
Becali a fost dat în judecată pentru afirmaţiile considerate jignitoare şi a fost găsit vinovat, fiind obligat la plata sumei de 50.000 de euro daune morale.
Judecătoria Sectorului 1 urmează să ia decizia privind executarea silită
Decizia a fost pronunţată acum un an, dar Gigi Becali nu şi-a plătit ”amenda” de bună voie, astfel că partea adversă a trecut la executarea silită. Acţiunea a fost introdusă la începutul acestei luni, urmând ca magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 să ia o decizie peste câteva zile!

Cancan.ro