Actualitate

Dani Mocanu, sechestru pe avere!

Dani Mocanu, sechestru pe avere!Dani Mocanu a ajuns din nou la DIICOT. Manelistul s-a prezentat in fata porcurorilor insotit de avocatul sau.
Dani Mocanu n-a scapat de acuzatiile de proxenetism care i se aduc.

Manelistul este cercetat in stare de libertate, insa a fost din nou convocat la DIICOT Targoviste, acolo unde procurorii l-au anuntat ca urmeaza sa-i fie pus sechestru pe avere.
Am venit pentru mici clarificari. Ni s-a prezentat un act material: ordonanta de sechestru, ca s-au facut sechestre pe anumite bunuri, care va fi contestata”, a declarat avocat Adrian Breazu pentru Kanal D, la iesirea de la DIICOT.
Dani Mocanu a fost rezervat in declaratii dar s-a declarat optimist in legatura cu dosarul sau.
Deocamdata nu pot sa va spun nimic. Vom vedea dupa ce se va finaliza dosarul. Pana atunci va pup, va salut, si altceva nu pot sa va spun”, a spus Dani Mocanu.

Intrebat daca procurorul i-a spus ceva legat de mesajul ultimei sale piese, in care isi declara nevinovatia, Mocanu a spus ca n-a avut astfel de discutii cu acesta.
Iti dai seama ca n-avem ce sa discutam pe tema asta. Muzica mea e muzica mea, dosarul e dosar, restul… vom vedea”, a mai spus Dani Mocanu.

Wowbiz.ro