Actualitate

De ce vrea neapărat criminalul din Caracal să ajungă la spital!

Avocatul lui Gheorghe Dincă a susținut că acesta a fost bătut de polițiști în ziua reținerii
Nimic nu mai pare să surprindă în cazul criminalului din Caracal! După ce a îngrozit o întreagă Românie prin felul în care a susținut că a luat viața celor două adolescente, Alexandra și Luiza, mai nou, Gheorghe Dincă se plânge, culmea, și de ”tratamentul” la care a fost supus de polițiști!

Din ultimele informații, se pare că, în urma descinderii la locuința lui din Caracal, în dimineața zilei de vineri, criminalul ar fi fost lovit de către oamenii legii. De altfel, el ar fi cerut îngrijiri medicale urgente, deoarece, în aceste momente, acuză dureri la nivelul pieptului și coastelor, bașca merge și pe ideea că ar avea o fractură. Totul s-ar datora, susține el, faptului că ar fi fost lovit cu picioarele atunci când a fost imobilizat în casa groazei.

”La momentul descinderii din ziua de 26, dimineața, dânsul a fost trântit la nivelul solului și i s-au aplicat niște lovituri în zona pieptului. El spune că are fracturi costale și de stern. Va fi transportat la spital pentru investigații. Dureri a avut. La audieri a avut momente în care tresărea de durere și își punea mâna în zona pieptului”, a declarat avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.
Criminalul din Caracal șochează cu acuzele aduse polițiștilor! De ce nu a mai avut suflu la audieri
Pe de altă parte, criminalul din Caracal șochează cu acuzele aduse polițiștilor, despre care, spun surse de la fața locului, dezvăluie că l-ar fi bătut cu bocancii, astfel că, acum, se simte rău și, de multe ori, în timpul audierilor rămâne fără suflu, practic nu poate să respire. Din acest motiv, procurorul a luat decizia de a-l supune pe Gheorghe Dincă unor controale medicale la Spitalul Jilava, iar în urma rezultatelor, se va stabili adevărul în privința stării lui de sănătate.

sursa