Actualitate

Decizie în dosarul accidentului provocat de Monica Macovei

Instanța a luat o decizie importantă în dosarul accidentului produs de Monica Macovei în data de 8 octombrie 2022. Fostul ministru al Justiției va fi judecat în procedură simplificată de Judecătoria Mangalia, ceea ce ar putea determina o pedeapsă mai mică pentru acesta noteaza realitatea.net

La acest termen, Monica Macovei s-a confruntat pentru prima dată cu victima accidentului, un motociclist pe care l-a lăsat invalid.

Monica Macovei și-a recunoscut vinovăția în fața instanței pentru faptele imputate de procurori. Astfel, procedura simplificată va fi aplicată în acest caz, iar magistrații vor decide pedeapsa finală.

Victima accidentului, motociclistul, a fost și ea audiată în cadrul procesului. Acesta a exprimat dezamăgire față de procurorii care îi reprezintă pe inculpată și asiguratorul acesteia.

Pronunțarea pe latura penală a dosarului este programată în 60 de zile. În acest timp, victima solicită despăgubiri de 500.000 euro, însă firma de asigurări oferă doar 110.000 euro.

Este al doilea termen pe fond în acest dosar, primul fiind amânat din cauza unor probleme procedurale. Pronunțarea finală va fi așteptată cu interes de părțile implicate.

Aceasta este situația actuală în dosarul accidentului provocat de Monica Macovei, iar verdictul final va fi așteptat cu interes de publicul larg și de părțile implicate în acest caz.