Actualitate

Descoperire incredibila! Politistul a abandonat-o pe Alexandra Macesanu in casa lui Dinca

Veste bomba pentru toata lumea, cel mai mediatizat caz din Romania, a socat cu aceasta descoperire, adica ofiterul Constantin Pistol, cel care a vorbit ultimul cu Alexandra Macesanu la telfon, tanara violata, omorata si incendiata de catre monstrul din Caracal, Gheorghe Dinca, care acesta a scapat de problemele cu Agentia Nationala de Integritate, relateaza spynews.ro.

Acest ofiter si cu nevasta sa, grefiera de la Judecatoria Caracal, au dat detalii contradictorii cu privire la bunurile confiscate, dar si cu conturile bancare incasate, doar ca Agentia Nationala de Integritate, au decis ca nu trebuie sanctionati, fiindcă n-au avut interese ascunse atunci când au semnat declarațiile buclucașe.

Așa că ANI a clasat cazul și le-a recomandat funcționarilor publici să fie mai atenți data viitoare.

Polițistul Pistol a susținut că deține un teren intravilan de 2.184 mp, cumpărat în 2005, în timp ce grefiera Mihaela-Ioana Pistol, soția ofițerului, a susținut că familia ei nu are niciun teren.

La rubrica „Bunuri imobile”, judiciaristul a susținut că deține un autoturism și o autoutilitară, însă nevasta de la Ministerul Justiției a declarat că familia ei are doar un autoturism.