Actualitate

Dezvaluiri cutremuratoare ale Gabrielei Cristea!

Dezvaluiri cutremuratoare ale Gabrielei Cristea!Dezvaluiri cutremuratoare ale Gabrielei Cristea! “Am facut patru inseminari intr-un singur an! In noiembrie 2016, am crezut ca nu mai pot ramane insarcinata si am vrut sa renunt la a mai avea un copil”
La o luna si jumatate dupa ce a adus pe lume o fetita, Gabriela Cristea vorbeste, in premiera, despre dramele prin care a trecut in perioadele in care a incercat sa ramana insarcinata!

Gabriela Cristea este, acum, mama unei fetite frumoase foc, insa numai ea stie cat de mult s-a chinuit sa devina mama!
Pentru prima data, Gabriela Cristea s-a decis sa isi deschida sufletul si a povestit prin ce a trecut in perioadele in care pareau compromisele sansele de a da viata unui copil!
Am uitat prin ce-am trecut, nu mai stiu cat de greu a fost, fiindca a fost, intr-adevar dificil, important este ca, in sfarsit, am reusit sa-mi indeplinesc visul! Acela de a avea un copil! Imi amintesc mereu de momentele in care am vrut sa renunt! Le am pe toate in minte, insa cel mai greu mi-a a fost in noiembrie anul trecut, atunci cand am ales sa nu mai intreprind nimic pentru a ramane insarcinata, dupa inca o tentative esuata! Cel putin atunci ziceam ca renunt la ideea de a fi mama! Ma gandeam ca gata, acolo se termina, si trebuie sa ma resemnez cu ideea ca nu mai pot sa am copii!”, a dezvaluit Gabriela
Vedeta spune ca, la finele lui 2016, ajungese la capatul drumului, intrucat niciuna dintre incercarile ei de a ramane insarcinata nu reusise si era fustrant si, totodata, extrem de dureros!“Anul trecut, am facut patru inseminari, adica, efectiv, de cate ori s-a putut fizic, pentru ca nu ai timp de mai multe! Este foarte greu din punct de vedere medicamentos si din punct de vedere psihic pentru o femeie sa recurga la asa ceva! Este dur! A…OK, ca te ingrasi, ca mananci, etc, stii cum este, nici nu mai conteaza ca vin carcotasii si spun ca vai, nu mai arati nu stiu cum! Era ceva pentru o mine o chestie nesemnificativa, treceau pe langa mine toate! Repet, problema psihica este insa foarte dura si din pacate putine femei merg la psiholog in perioada respectiva! Nici eu nu am fost, dar imi dau seama ca poate mi-ar fi fost mai usor sa trec peste toate daca m-as fi prezentat la un specialist! Este foarte greu, iar lumea zice…ce poate fi atat de dur? Ca stai si astepti…Ei, da, asteptarea aia, efectiv, te macina! Astepti in fiecare zi sa se intample ceva si mergi fiecare pas, cu gandul acolo! Practic eu un an, am asteptat in fiecare zi”, a mai povestit prezentatoarea TV

Kfetele.ro