Actualitate

E timpul sa punem STOP nepasari! Romanii nu respecta carantina. Iata masurile drastice!

E timpul sa punem STOP nepasari! Romanii nu respecta carantina. Iata masurile drastice!
E timpul sa punem STOP nepasari! Romanii nu respecta carantina. Iata masurile drastice!

Inca este instalata nepasarea romanilor fata de aceasta pandemie, romanilor nu le pasa de carantina, inca nu cred in aceasta mare problema globala, pentru asta trebuie sa punem stop nepasari si sa fie limitate iesirile, doar cu un anumit act in care specificam autoritatiilor pentru ce iesim, daca nu detinem acest act, amenda este de 5.000 roni, relateaza wowbiz.ro.
Autoritatiile vor patrula pe toate strazile Romaniei, iar presedintele Klaus Iohannis face apel romanilor pentru a sta in casa, mai ales cei varstnici, cat si pentru copii si cei tineri, trebuie sa ne gandim la bunicii si parintii nostri.
In Capitala lumea plimba lazile pline de paine pfara nici o o protejare.
”Mi-e teamă, dar n-avem ce să facem.

E o perioadă scurtă. 5 minute, atât!„, a spus o persoană.

De ce oare romani nu sunt constientii in ce gravitate este Romania si alte state, toti romanii sunt rugati sa stea in carantina la domiciliu.

De la ora 6 dimineaţa şi până la 10 seara – oamenii ar trebui să iasă din case numai dacă e neapărat nevoie şi nici într-un caz nu au voie să umble pe străzi în grupuri.
E permisă alăturarea de maxim 3 persoane dacă acestea fac parte din aceeaşi familie.

Nu poate fi restricţionată circulaţia celor care pleacă în interes de serviciu sau la cumpărături de strictă necesitate.

De asemenea, cei care au în grijă copii sau vârstnici pot părăsi domiciliului.

La fel şi bolnavii care trebuie să-şi procure medicamentele vitale.

Dacă aveţi animale de companie – le puteţi scoate la plimbare doar în preajma casei sau a blocului. După ora 22 – e interzis ieşitul din case.

Excepţiile o pot face numai cu o declaraţie scrisă.
E nevoie ca lumea să înţeleagă că doar izolarea socială poate stârpi răspândirea fulgerătoare a bolii – mai ales că vorbim şi în România de o transmitere comunitară.

Adică – există persoane care nu ştiu că sunt infectate şi transmit virusul mai departe.

Cei care sunt în izolare la domiciliu nu au voie sub nicio formă să iasă afară.

Până acum – peste 180 dintre ei nu au respectat aceste reglementări și au fost băgați cu forța în centrele de carantină instituționalizată”. declaratia presedintelui.