Actualitate

Femeie din Craiova reținută pentru furt calificat: Bijuterii și 23.400 de euro sustrase de la concubinul mamei

O femeie în vârstă de 36 de ani din Craiova a fost reținută în urma unui furt calificat comis asupra bătrânului concubin al mamei sale. Potrivit informațiilor furnizate de b1tv.ro, victima, un bărbat în vârstă de 77 de ani, a raportat dispariția a circa 23.400 de euro și a mai multor bijuterii din propria locuință pe data de 4 ianuarie.

Se presupune că femeia a efectuat o vizită în casa bătrânului, unde ar fi făcut o copie a cheilor. Ulterior, ea ar fi folosit cheile pentru a intra în locuință și a sustrage suma de bani și bijuteriile.

La data de 6 ianuarie, polițiștii au efectuat patru percheziții în municipiul Craiova și comuna Cerăt, unde au descoperit suma de 22.400 de euro, 1.143 de lei și patru bijuterii din aur. Toate bunurile recuperate au fost restituite bătrânului prejudiciat.

Femeia a fost supusă audierilor și ulterior reținută pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Urmează ca aceasta să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Autoritățile vor continua ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele furtului și eventualele complicități.