Actualitate

Fiul fostului primar din Cavnic,implicat într-un accident mortal

Tragedie în Maramureș: Șoferul unui Porsche implicat într-un accident mortal era beat, fiind fiul fostului primar din Cavnic

Un accident tragic a avut loc în Maramureș, pe drumul județean 184 Budești – Cavnic, unde un autoturism Porsche condus de Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic, Nicolae Bindiu, a fost implicat într-un accident mortal scrie actualmm.ro

Potrivit informațiilor, șoferul autoturismului de lux a fost testat de polițiști cu etilotestul, rezultatul indicând o concentrație de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus la Spitalul Municipal din Sighet pentru prelevarea de probe de sânge și urină, în vederea stabilirii alcoolemiei și a consumului de eventuale substanțe interzise.

În urma accidentului, o tânără de 21 de ani din Baia Mare, pasageră în mașină, a decedat, iar corpul ei a fost transportat la morga Spitalului Județean pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Un alt pasager, un tânăr din Strâmtura, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și va rămâne internat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele fiului fostului primar din Cavnic, acuzându-l de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit noii legi Anastasia, fiul fostului primar ar putea fi condamnat la închisoare cu executare.