Politica

Florin Cîţu: Un protest cinic-Mă aştept să fie date amenzi

Premierul Florin Cîţu reacţionează după protestele anti-restricţii şi anti-vaccin de sâmbătă din România. Premierul a afirmat că se aşteaptă să existe sancţiuni după protest.
Florin Cîţu îi critică pe românii care au ieşit în stradă să protesteze, sâmbătă, împotriva certificatului verde şi a noilor restricții introduse de autorităţi pentru limitarea răspândirii COVID-19. Premierul s-a declarat uimit de faptul că oamenii au ieşit la protest în ziua în care România a înregistrat cel mai mare număr de infectări zilnice de la începutul pandemiei COVID-19 în România.
„Un protest cinic în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate. Avem un partid pro-european care are un mesaj anti-vaccinare, e un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost prezentată la televizor, dar nu cum au fost prezentate cele anti-vaccinare.

Iresponsabilitatea unor oameni pică și pe umerii celorlalți români. Politicienii ar trebui să se dezică de cei care au mesaj anti-vaccinare, dar nu i-am văzut, încă.”, a spus Florin Cîţu după ce a primit a treia doză de vaccin anti-COVID.

Întrebat dacă are situaţia amenzilor date după protest, premierul Florin Cîţu a declarat: ”Mă aştept să fie date amenzi, încă nu avem situaţia”.

sursa