Actualitate

Focuri de armă după o șicanare în trafic

O persoană a fost rănită, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Craiova, după ce asupra mașinii în care era au fost trase focuri de armă dintr-o altă mașină. Cele două vehicule s-au șicanat în trafic, iar acum agresorul este căutat.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați că pe o stradă din Craiova au fost trase focuri de armă, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

La fața locului, polițiștii au găsit o mașină avariată, stabilind că șoferul acesteia s-ar fi șicanat în trafic cu un alt șofer,iar între cele două vehicule a avut loc o coliziune. După coliziune, unul dintre pasagerii uneia dintre mașini ar fi tras cu un pistol 3 focuri de armă către cealaltă mașină.

În urma incidentului, o persoană a mers la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împușcată la antebrațul stâng.

Agresorul este căutat de polițiști,care au un cerc de suspecți.

”În afara sediului Secției 2 Politie Craiova, unde se aflau rudele persoanei împușcate, ar mai fi avut loc un incident. Doi bărbați, care nu aveau legătură cu primul eveniment și care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, au proferat injurii și expresii jignitoare la adresa acestora, fără un motiv concret. De asemenea, au fost aruncate și sticle în direcția persoanelor respective, fără a exista însă victime. Cei doi bărbați au fost conduși la sediul secției, unde le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale, conform legii 61/1991”, adaugă reprezentanții IPJ Dolj.