Actualitate

Gheorghe Dincă a spus cum a omorât-o pe Luiza Melencu

S-a aflat cum a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu! Avocatul criminalului rupe tăcerea și povestește, pas cu pas, tot ce le-a descris Gheorghe Dincă anchetatorilor de la DIICOT! Apărătorul său a spus totul în direct la România TV!

Gheorghe Dincă a spus cum a omorât-o pe Luiza Melencu
Potrivit acestuia, Gheorghe Dincă a făcut, din nou confesiuni contradictorii. După ce inițial a spus că a ținut-o captivă pe Luiza Melencu timp de aproximativ două luni, cele mai recente declarații ale avocatului schimbă acest lucru.

Luiza Melencu ar fi fost ucisă, asemănătător Alexandrei, la scurt timp după răpire. Mai mult, Dincă ar fi aplicat o lovitură fatală în momentul în care fata ar fi încercat să fugă.
Luiza ar fi vrut să plece de la Gheorghe Dincă, iar acesta s-ar fi înfuriat
„Luiza a vrut să plece și atunci, spune el, a lovit-o, ea s-a lovit cu capul de ciment și ea a decedat. Nu vorbim de zile sau de săptămâni, vorbim de un timp foarte scurt. Da, (n.r. Luiza a fost ucisă la scurt timp după ce a fost răpită)”, a declarat Claudiu Lasconschi, noul avocat al lui Gheorghe Dincă
Reporterul România TV a spus că a stat de vorbă cu anchetatorii și a obținut un fel de profil al criminalului. Acesta spunea că anchetatorii au rămas șocați de violența de care încă dă dovadă Gheorghe Dincă. În plus de asta, sursele reporterului au mai spus că Dincă este foarte inteligent, are o inteligență nativă, rudimentară însă.

Mai mult, se pare că Gheorghe Dincă are capacitatea de a omorâ pe cineva cu mâinile goale. Procurorii spun că Gheorghe Dincă are niște pumni foarte mari, care pot deveni oricând arme letale! Criminalul a spus în ambele cazuri, cel al Alexandrei Măceșanu, dar și al Luizei Melencu, că le-a lovit pe fete, iar acestea au căzut și s-au lovit cu capul de ciment. În spațiul public a mai ajuns informația potrivit căreia Gheorghe Dincă a lovit-o foarte puternic pe Alexandra Măceșanu atunci când a surprins-o cu telefonul în mână, încât fata ar fi suferit o ruptură de coloană.

sursa