Actualitate

Gigi Becali a dat lovitura,VEZI ce a decis instanta

Joi, la Tribunalul Bucureşti, a mai avut loc o bătălie între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și FCSB, gruparea din Liga 1 finanţată de Gigi Becali.
Tribunalul București a respins o excepție invocată de avocații FCSB și a amânat pentru 7 martie pronunțarea în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Gigi Becali daune de 37 de milioane de euro.
Avocații FCSB au invocat faptul că acțiunea CSA Steaua ar fi fost tardivă, dar instanța nu a ținut cont și a respins argumentul. Cazul va merge mai departe, noul termen urmând să aibă loc pe 7 martie„, au precizat surse judiciare.

Decizia nu va fi definitivă, putând fi atacată cu apel. Procesul a început în septembrie 2016, iar până acum au fost mai multe termene și amânări.
După ce a câştigat definitiv brandul Steaua, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat în mod oficial să fie evaluată marca. În februarie 2016 a venit şi rezultatul evaluării, care a stabilit un nivel de 57,3 milioane de euro.

În 5-6 luni o să fim din nou Steaua! Câştig toate procesele, o să vedeţi. În câteva luni se rezolvă. Cum să ceri atâţia bani? Un club, cu tot patrimoniul, se vinde cu câteva milioane de euro. Cum să ceară CSA 37 de milioane pentru o marcă licențiată?„, spunea acum câteva luni Gigi Becali.

Romaniatv.net