Actualitate

Grav Accident de Circulație la Ieșirea din Jibou spre Zalău: 6 Persoane Rănite

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8:30, la ieșirea din Jibou spre Zalău. Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) au activat planul roșu de intervenție din cauza numărului mare de persoane implicate.

Din primele date furnizate de autorități, era vorba despre 11 persoane implicate, toate posibile victime ale accidentului. Ulterior, informațiile au fost actualizate, confirmând că 6 persoane au fost rănite, iar alte 5 persoane au fost implicate în evenimentul rutier, dar din fericire nu au avut nevoie de transport la Unitatea Primiri Urgențe (UPU).

Cei 6 răniți au fost transportați de urgență la UPU pentru îngrijiri medicale. Accidentul a implicat un microbuz de transport persoane și un autoturism VW Sharan. Autoritățile au intervenit prompt, iar situația a fost gestionată conform procedurilor de urgență.

Traficul în zonă a fost perturbat temporar, iar poliția efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Se așteaptă ca în cursul zilei să fie emise declarații oficiale cu privire la starea răniților și eventuale măsuri preventive pentru a evita astfel de incidente în viitor.

Purtătorul de cuvânt al ISU a subliniat importanța respectării regulilor de circulație și a condusului preventiv, mai ales în condițiile de trafic aglomerat și vreme instabilă.

La momentul redactării acestui articol, starea celor 6 răniți transportați la spital este monitorizată constant, iar medicii sunt optimiști cu privire la recuperarea acestora. Alte detalii vor fi furnizate pe măsură ce ancheta poliției progresează.

sursa