Scitech

HP Chromebook x360 14c premium

Originalul Chromebook 14 al HP a fost deja vândut ca la hotcakes pentru persoanele care nu depind de instrumentele software vechi și sunt capabile să își trăiască viața digitală în cloud. Acum, compania s-a îmbunătățit pe acea rețetă cu mai multe rafinamente, cum ar fi cititorul de amprente, încărcare rapidă și interioare actualizate. Ecranul ar fi putut fi ceva mai luminos, dar la un preț de pornire de 499 USD, este mult Chromebook pentru buck-ul tău.
Cu câteva săptămâni în urmă, ne uităm la modul în care cea mai recentă gamă de produse HP, care a venit la un moment oportun, în timp ce companiile și guvernele urmăreau rapid modernizarea instrumentelor lor software, iar școlile explorează modalități de a oferi experiențe de învățare la distanță.

Urmărind succesul Chromebook-ului x360 original, HP a prezentat astăzi un succesor spiritual al popularului convertibil de 14 inci, x360 14c. Compania spune că acesta este cel mai premium Chromebook pe care l-au făcut pentru consumatori.
Chromebook x360 14c oferă un ecran tactil 1080p activat cu bezele subțiri și suport pentru pixurile USI. Panoul este protejat de Gorilla Glass, deși nu este cel mai strălucitor pe care îl puteți obține la doar 250 de nits. Câteva caracteristici frumoase din acest nou Chromebook de 14 inci sunt „comutatorul de confidențialitate pentru webcam”, precum și un balansoar de volum din partea stângă a dispozitivului. De asemenea, compania a mutat poziția difuzoarelor de deasupra tastaturii în părțile laterale, dar altfel sunt marca Bang & Olufsen, așa cum ne-am așteptat de la HP.

Puteți obține x360c 14c configurat cu oriunde de la un Pentium Gold 6405U până la un Core i5 de 10 gen asociat cu 4 sau 8 GB RAM și până la 128 GB stocare eMMC. HP spune că bateria poate menține până la 13,5 ore de utilizare și poate fi adusă la o încărcare de 50% în 45 de minute.