Actualitate

I.J.J Maramures – Sfârșit de săptămână în siguranță

Şi acest sfârșit de săptămână ne regăsește la datorie, acţionând atât independent cât și în cooperare cu polițiști, polițiști de frontieră, pompieri, polițiști locali și cu alte instituţii cu atribuții în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în activitățile de verificare, informare şi îndrumare a cetățenilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2.
Totodată, jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării evenimetelor care vor avea loc în spațiul public după cum urmează:
Vineri și sâmbătă, 19 și 20 februarie a.c., la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se vor desfăşura meciurile de handbal masculin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi Donbas Mariupol din Ucraina.
Sâmbătă 20 februarie a.c., va avea loc evenimentul „SNOW ICE RACE” organizat de către Asociaţia Hard Enduro Maramureş, probele concursului desfășurându-se în zona localităţilor Băiuţ şi Cavnic, pe DJ 109F.
Chiar dacă aceste activități vor avea loc în conformitate cu normele în vigoare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, noi suntem prezenți la datorie pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță.
De asemenea, jandarmii montani sunt la datorie în stațiunile turistice şi pe traseele montane pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor precum şi pentru salvarea şi evacuarea celor aflaţi în dificultate.
Recomandăm cetățenilor să evite în această perioadă aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi, să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție, să respecte regulile restrictive impuse în această perioadă.
Indiferent de locul unde ați ales să vă petreceți timpul liber, suntem pregătiți să intervenim acolo unde situația o va impune, așa că nu ezitați să solicitați ajutor atunci când vă aflați într-o situație dificilă.
Vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit!