Actualitate

Jaf la o casă de pariuri din județul Dâmbovița. Trei tineri, cu cagule pe față, au furat seiful cu aproximativ 9.500 de lei

Jaf la o casă de pariuri din județul Dâmbovița. Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni, județul Dîmbovița, au fost sesizați, joi, 8 iunie, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-o agenție de pariuri din Ocnița, același județ.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat principalii bănuiți, respectiv trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, care au pătruns, cu cagule pe față, și au furat seiful care conținea aproape 9.500 de lei.
În sarcina acestora s-a reținut că în noaptea de 07/08 iunie a.c., prin tăierea lacătului și forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în incinta agenției de pariuri și ar fi sustras un seif metalic în care se aflau 9.400 de lei. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița.
Libertatea.ro