Actualitate

Liviu Dragnea vine cu anunțul pentru pensionari! Pensiile a mii de români vor fi modificate. Ce lege pregătește PSD

Liviu Dragnea vine cu anunțul pentru pensionari! Pensiile a mii de români vor fi modificate. Ce lege pregătește PSDLiviu Dragnea vine cu anunt pentru mii de pensionari, liderul PSD modifica legea cea mai importanta pentru Romania, iar in urmatoarele zile va intra o noua forma a proiectului, relateaza www.capital.ro.

„O parte, un număr, nu e mare, de ofiţeri au ieşit la pensii neverosimile, să nu zic altfel, sfidătoare.

Lumea nu a mai vrut să se aplece asupra acestuia subiect, care este foarte sensibil, şi anume, mulţi generali, subcolonei care au pensii mai mici decât un căpitan.

Aşa ceva nu este admisibil.

Atunci am avut întâlniri eu cu aceste asociaţii, i-am rugat şi pe ministrul Muncii şi pe ministrul de Finanţe ca în foarte scurt timp, săptămâna asta, trebuie să avem o primă formă, să se întâlnească cu acei prim ofiţeri, pentru că rapid trebuie să punem ordine în acest sistem”, a declarat Liviu Dragnea.

Guvernul pregătește o nouă formă a legii așa cum s-a întâmplat și cu noua Lege a pensiilor.

„La aceşti oameni, este normal şi problema de bani, dar cel mai mult îi doare faptul că nu este respectată munca lui şi gradul lui, e vorba de onoare aici. Cu asta nu putem să rămânem în continuare aşa.

Aşa cum am avut curaj să intrăm în sistemul public, care este un sistem mult mai complicat, şi până la urmă a ieşit o lege care este bună, aşa vom face şi aici”, a mai spus Liviu Dragnea.