ActualitatePolitica

Mesajul induiosator facut de Carmen de la Salciua,“Dumnezeu sa te ierte, fata frumoasa!“

Mesajul induiosator facut de Carmen de la Salciua,“Dumnezeu sa te ierte, fata frumoasa!“Considerata una dintre cele mai frumoase cantareate de muzica populara din Ardeal, Ramona Fabian a murit in urma cu sase ani intr-un teribil accident rutier.

Desi au trecut ceva ani de la tragicul eveniment, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, Carmen de la Salciua, nu a uitat-o pe indragita artista si a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

Carmen de la Salciua a postat pe retelele de socializare un mesaj dedicat regretatei cantarete Ramona Fabian. Mesajul artistei a fost apreciat de fanii acesteia.

Dumnezeu sa te ierte fata frumoasa! Ai lasat mostenire numai melodii frumoase celor care te-au iubit!„, a scris artista pe reteaua de socializare unde a distribuit si un clip de-al Ramonei Fabian, „Pune sare-n mamaliga„.

Fanii artistei au reactionat imediat: „A fost unicata prin felul ei de a fi si prin cea ce a cantat. DUMNEZEU sa o odihneasca in pace sa ii fie iertate toate pacatele.

„; „Dumnezeu s-o odihneasca in pace!„; „Asa este.„, „Frumos mesaj tau.„, sunt doar cateva dintre mesajele primite de Carmen de la Salciua pe Facebook.
Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a decedat in 2013 intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Mihai Viteazu din judetul Mures.

Frumoasa cantareata de 34 de ani a fost la Bucuresti unde si-a condus prietenul la aeroport si se intorcea inapoi acasa, in localitatea Marasesti, comuna Band, judetul Mures.

Intr-o curba periculoasa, aceasta a pierdut controlul volanului si a intrat direct sub un TIR. In urma impactului violent, Ramona Fabian a decedat pe loc, masina acesteia fiind pur si simplu strivita. Medicii au gasit la fata locului doar un ghem de fiare, intre care zacea fara viata Ramona.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp formeaza un cuplu de succes atat pe scena cat si in realitate. Anul trecut pe 21 septembrie, cei doi au hotarat sa faca si pasul cel mare: nunta. Datorita sotiei s-a apucat de muzica, iar acum au sute de concerte pe an atat in tara, cat si peste hotare.

Wowbiz.ro